لوگو دکتر حامد بصیرزاده
Rating is disabled

ایمپلنت بدون جراحی و روش های انجام آن

ایمپلنت بدون جراحی، یکی از روش‌های جدیدی است که از طریق آن می‌توان اقدام به کاشت دندان کرد. در این روش پایه ایمپلنت را بدون آن‌که نیازی به برش دادن لثه باشد و بدون آن‌که خونریزی رخ دهد و نیاز به بخیه زدن دندان‌ها باشد، انجام می‌دهند.

دنیای امروز و علم پزشکی آن‌ چنان رشد کرده‌ است که، نمی‌شود از پیشرفت‌های آن خبردار شد. در این روش میزان بهبودی در مقایسه با روش‌های قبلی بسیار بیشتر است. همچنین مزایای بسیار زیادی در ایمپلنت بدون جراحی وجود دارد که از جمله آن می‌توان به بهبودی سریع و پروسه جراحی کوتاه اشاره کرد.

ایمپلنت-بدون-جراحی-و-روش-های-انجام-آن

 البته یک سری معایب کوتاهم وجود دارد که می‌توان به هزینه بالای این روش اشاره کرد. ایمپلنت بدون جراحی به دو روش انجام می‌گیرد: ایمپلنت به روش پانچ کردن و ایمپلنت به روش لیزری و دیجیتال. البته برای استفاده از هر دو روش فوق باید شرایط خاصی را دارا بود؛ که در ادامه به بررسی این موارد خواهیم پرداخت.

معرفی ایمپلنت بدون جراحی

در برخی مواقع ممکن است افراد به‌دلیل بیماری‌های خاص، مصرف کردن داروها و یا در اثر حوادث مختلف مثل تصادف یا زمین خوردن یک یا چند دندان خود را از دست بدهند. نداشتن دندان‌ها به‌ خصوص دندان‌های جلو باعث می‌شود که چهره‌ افراد تحت تأثیر قرار بگیرد؛ تا جایی‌که امکان دارد اعتماد به‌ نفس افراد پایین آید، و از حضور در جمع و خندیدن اجتناب کنند.

با پیشرفت تکنولوژی و فناوری کاشت دندان، می‌توان زیبایی چهره خود را بازگرداند. ایمپلنت بدون جراحی یکی از بهترین شیوه‌هایی است که می‌توان دندان هایی که، به هر دلیلی از دست رفتند را جایگزین کرده و آن‌ها را پر کرد. در ابتدای این روش پروسه درمان و کاشت درمان بسیار زمان‌بر بود، همچنین هزینه زیادی داشت و بسیار درد آور بود؛ اما به‌ تازگی با روش‌های جدید کاشت دندان (ایمپلنت دندان) بدون جراحی این پروسه درمان، بسیار کوتاه شده‌ است.

تعریف-ایمپلنت-بدون-جراحی

 همچنین در این روش نیازی نیست که لثه بریده شود و یا آن را بخیه زد. در این تکنولوژی جدید دندان‌ پزشک، بدون آن‌که نیاز باشد لثه را برش زند، اقدام به کاشت دندان می‌کند؛ در نتیجه مقدار خونریزی در این روش در مقایسه با روش‌های معمول بسیار کم می‌باشد.

مراحل انجام ایمپلنت بدون جراحی

برای‌ این‌که بتوان اقدام به ایمپلنت بدون جراحی کرد نیاز است که، مراحلی زیر با دقت فراوانی انجام گیرد؛ این مراحل عبارت است از:

مرحله یک

در ابتدا بهترین دندانپزشک زیبایی باید از لثه و فک اقدام به عکس‌ برداری کند؛ تا بتواند میزان تراکم استخوان‌های فک و همچنین شرایط قرار گیری لثه را بررسی کند. اگر لثه شرایط لازم را دارا باشد که بتوان دندان را کاشت، همچنین در صورتی‌ که دندان‌ پزشک تمام شرایط مورد نظر را تأیید کند، سراغ مراحل بعدی باید رفت.

مرحله دو

در این مرحله دندانپزشک از طریق ابزارهای مخصوص یکسری حفره‌ها ایجاد می‌کند و در نهایت ایمپلنت را در قسمت خود قرار می‌هد.

روش های ایمپلنت بدون جراحی

ایمپلنت بدون جراحی به دو صورت انجام می‌گیرد، به‌ صورت پانچ و به‌ صورت لیزری. در ادامه هر کدام از روش‌های ایمپلنت را به‌ صورت مختصر توضیح می‌دهیم.

ایمپلنت بدون جراحی به روش پانج

در این روش که به آن ایمپلنت فوری هم اطلاق می‌شود، دندان‌ پزشک به‌ صورت بی حسی موضعی، دهان و دندان را بی‌حس می‌کند، بدون آن‌که نیاز باشد، لثه را برش دهد. در این روش از دستگاه‌های مخصوص پانچ استفاده می‌شود، این دستگاه سرهایی با اندازه‌های متفاوت دارد که در محل و قسمت مورد نظر سوراخ‌هایی با عمق‌های لازم را ایجاد می‌کند.

ایمپلنت-بدون-جراحی-به-روش-پانچ

 بعد از آن پایه ایمپلنت را در درون آن قرار می‌دهد. در هنگام ایجاد کردن سوراخ‌ها، افراد هیچ‌ گونه درد و خون‌ریزی را احساس نمی‌کنند. به همین دلیل افرادی که از درد ایمپلنت و درد بعد از ایمپلنت واهمه دارند این روش برای آن‌ها مناسب می‌باشد. استفاده از روش ایمپلنت بدون جراحی مزیت بارزی در مقایسه با ایمپلنت معمولی دارد، بدین صورت که قسمت استخوان فک به پایه ایمپلنت جوش می‌خورد، بنابراین روند بهبودی سریع‌تر انجام می‌گیرد، زیرا بافت‌های دهان و فک کمتر دچار آسیب دیدگی می‌شود.

در صورتی که بیمار دندانی را کشیده باشد و ریشه آن سالم باشد؛ و استخوان و لثه بیمار استحکام و ضخامت مناسب را داشته باشد؛ دندان پزشک می‌تواند از این روش  برای قرار دادن ایمپلنت بهره ببرد. اما در صورت به تحلیل رفتن لثه یا استخوان فک بیمار نیاز به پیوند لثه و استخوان می‌باشد، که بعد از پیوند استخوان کاشت دندان امکانپذیز نمی‌باشد.

ایمپلنت بدون جراحی به روش لیزر

این روش به حالت تصویر سه‌ بعدی از ساختارهای دندان و رشته‌های عصبی می‌باشد. در این روش دندانپزشک باید مهارت لازم را داشته باشد، تا با استفاده از لیزر بتواند حفره‌های لازم را ایجاد کند، در نهایت پایه‌های ایمپلنت را در محل مناسب قرار دهد. بنابراین باید برای انجام ایمپلنت با لیزر دکتری انتخاب شود که تجربه و مهارت بالایی داشته باشد.

ایمپلنت-بدون-جراحی-به-روش-لیزر

 یکی از بهترین دندانپزشکان فوق دکتر حامد بصیرزاده می‌باشد که از تجربه و مهارت بالایی برخوردار است، بنابراین با دقت و مهارت بالایی اقدام به انجام ایمپلنت بدون جراحی می‌کند. در این روش چون از اشعه لیزر استفاده می‌شود، میزان جراحت به حداقل می‌رسد، همچنین بافت‌های موجود کم‌تر دچار آسیب‌ دیدگی می‌شود.

 البته از لیزر در قسمت‌های مختلف کاشت دندان بهره می‌برند. در مراحل ابتدایی با استفاده از لیزر، شکاف‌های مورد نظر را ایجاد می‌کنند، در مرحله بعد باید بافت ایجاد شده در قسمت ایمپلنت را برداشت و در نهایت کاشت دندان را ادامه داد که میزان خونریزی و درد کم‌تر وجود خواهد داشت و بهبودی سریع رخ خواهد داد.

نتیجه‌گیری

ایمپلنت بدون جراحی یک روش سریع و بی‌درد برای کاشت دندان‌های از دست‌ رفته می‌باشد. استفاده از روش‌هایی مثل پانچ و لیزر، روش‌های اصلی برای کاشت دندان هستند که مزایای بسیار زیادی در مقایسه با جراحی دارند؛ که می‌توان به درد کمتر و خونریزی کم‌ اشاره کرد، زیرا بافت‌های دهان کمتر دچار آسیب‌دیدگی می‌شود.

البته برای انجام روش‌های فوق ابتدا باید دندانپزشک استخوان فک و لثه ها را بررسی کند، سپس تصمیم بگیرد که از کدام روش برای انجام کاشت دندان استفاده کند. موضوع مهمی که برای کاشت ایمپلنت بدون جراحی وجود دارد انتخاب دندانپزشک می‌باشد، زیرا این روش بسیار حساس می‌باشد و نیاز به داشتن مهارت بالا می‌باشد. یکی از برترین پزشکان فوق دکتر حامد بصیرزاده می‌باشد، که با دقت بالا مراحل ایمپلنت بدون جراحی را انجام می‌دهد.

عکس دکتر

دکتر حامد بصیرزاده

دکتر حامد بصیرزاده ( متخصص دندانپزشکی) هستم. حدود 10 سال مشغول به فعالیت در حوزه دندانپزشکی هستم، که از این 10 سال حدود 3 سال سابقه فعالیت در کشور روسیه سفید را دارم. از سال 1395 نیز مشغول به فعالیت در زمینه درمانی و زیبایی دندانپزشکی هستم. ما در کلینیک خود با تکیه بر دانش روز دنیا و استفاده از تجهیزات مدرن و نوین آماده ی ارائه ی خدمات در همه زمینه ها اعم از زیبایی و درمانی می باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *