لوگو دکتر حامد بصیرزاده
Rating is disabled

با ایمپلنت دیجیتال بیشتر آشنا شوید!

ایمپلنت دیجیتال ساختار جدیدی از روش درمانی ایمپلنت دندان است که سعی دارد از جدیدترین روش های فناوری روز دنیا در مراحل کاشت دندان استفاده نماید. ایمپلنت دندان یک ریشه دندان مصنوعی اغلب از جنس تیتانیوم است، حال از آنجایی که روش اجرای آن در علم دندانپزشکی روز به روز درحال پیشرفت می باشد از این رو به روش دیجیتال اجرا می شود. امروزه یکی از جدیدترین روش های کاشت ایمپلنت که در مراحل انجام آن از تجهیزات جدید پزشکی استفاده می شود ایمپلنت دیجیتال می باشد.

ایمپلنت-دیجیتال-و-نحوه-انجام-آن

در این مقاله به طور کامل راجب ایمپلنت دیجیتال توضیح خواهیم داد و نحوه انجام آن را بررسی خواهیم کرد.

ایمپلنت دیجیتال چیست؟

در جراحی ایمپلنت دیجیتال، از فناوری کامپیوتری سه بعدی برای بررسی وضعیت استخوان در فک و موقعیت عصب استفاده می شود، این فناوری جدید به پزشکان ما اجازه می دهد تا برای جراحی ایمپلنت با ایجاد کوچکترین برش ها، اقدامات لازم را برای جای گذاری ایمپلنت انجام دهند. این روش به کاهش درد در ناحیه دندان نیز کمک می کند.

ایمپلنت-دیجیتال-چیست؟

در طول عمل دندانپزشکی، یک دوربین حاوی لامپ داخل دهان فرد قرار می گیرد، تا اطمینان حاصل شود که هیچ آسیبی به عصب یا دندان های اطراف وارد نمی شود. این دوربین همچنین به پزشک کمک می کند تا برش های دقیق و در عین حال کوچکی برای کاشت ایمپلنت دندان ایجاد کند. در واقع اگرچه در ایمپلنت دیجیتال برش هایی در دهان ایجاد می شود اما وجود روش های دیجیتالی به کمک دستگاه سه بعدی کمک می کند تا این کار هیچ نیازی به بخیه نداشته باشد؛ زیرا برش ها کاملا ریز و بسیار کوچک خواهد بود و تحمل درد ناشی از آن نیز بسیار ناچیز است. در این روش نوین دیگر اصلا نیازی به برش کامل لثه ها نیست. عکسهای سه بعدی دستگاه دیجیتال کمک می کند تا وضعیت و موقعیت استخوانهای داخل دندان قابل مشاهده و بررسی باشد و همچنین خونریزی و تورم پس از عمل ایمپلنت دیجیتال خیلی کم است.

تفاوت ایمپلنت دییجیتال با ایمپلنت معمولی

قطعا اولین سوال در انتخاب نحوه روش انجام ایمپلنت دندان این است که چه تفاوتی در ایمپلنت معمولی با روش دیجیتال آن وجود دارد؟

ایمپلنت های دندانی، دندان های را در جای خود محکم تر نگه می دارند و مانند ریشه دندان های طبیعی عمل می کنند. ایمپلنت‌ها پست‌های تیتانیومی زیست سازگار کوچکی هستند که از طریق جراحی در فک فرد قرار می‌گیرند تا دندان، پل یا پروتز جایگزین را نگه دارند. اما انجام این فرایند به دو روش ایمپلنت دیجیتال و معمولی، تنها در نحوه اجرای این کار است و نه در اصل و هدف از کار ایمپلنت، در روش ایمپلنت معمولی غالبا نیاز به ایجاد حفره و برش های بیشتری در لثه دارد که اگر چه بهترین دندانپزشک زیبایی این کار را به کمک تزریق مواد بی حس کننده در حین انجام کار برای بیمار کاملا بدون درد می کند و این عمل غالبا 130 دقیقه به طول می انجامد.

تفاوت-ایمپلنت-دیجیتال-با-ایمپلنت-معمولی

اما در طول پروسه ایمپلنت دیجیتال پزشک از راهنما استفاده می کند که روی دندان نصب شده تا از استخوان و اعصاب اطراف محافظت کند. سپس دندانپزشک برش های کوچکی را تنها در جایی که برای قرار دادن ایمپلنت های دندانی لازم است ایجاد می کند. این باعث کاهش درد و زمان بهبودی می شود. با استفاده از فناوری ایمپلنت دیجیتال با هدایت کامپیوتر، ایمپلنت بدون بالا بردن فلپ لثه قرار می‌گیرد، بنابراین آسیب کمتری به محل وارد می‌شود و نیازی به بخیه ندارد و باعث کاهش خونریزی، تورم و زمان بهبودی می‌شود.

از آنجایی که فناوری ایمپلنت دیجیتال منجر به خونریزی و تورم کمتر پس از جراحی دندان می شود، بیماران مبتلا به شرایطی مانند فشار خون بالا و دیابت ممکن است کاندیدای مناسبی برای این روش باشند. همچنین هنگامی که فرد دچار پوسیدگی دندان یا آسیب دیدگی در دندان خود می شود، ایمپلنت های دیجیتال دندان می توانند عملکرد و زیبایی لبخند را به بازگردانند.

نحوه ایمپلنت دیجیتال

ایمپلنت دیجیتال برای انجام فرایند درست و نتیجه بخش فرایندی چند مرحله ای و در عین حال کوتاه و مؤثر را می گذراند که تمامی این مراحل با هماهنگی بیمار و زیر نظر پزشک صورت می گیرد. معاینه جامع از فک و صورت ضرورت اولیه این اقدام پزشکی می باشد.

یکی از دندانپزشکان متبحر و مشهور کشورمان که تجربه بسیار دقیق در خصوص سایر روش های درمانی و زیبایی فک و دندان و بطور ویژه در زمینه ایمپلنت دیجیتال دارد دکتر حامد بصیر زاده می باشد. که با بهترین و مجهز ترین دستگاه های روز دنیا با ساده ترین روش دندان های شما را توسط این روش نوین ترمیم و کاشت می نماید. ایشان طی دوره های تخصصی که آموزش دیده است بدون هیچ گونه عوارض جانبی و خونریزی این کار را در مدت زمان کوتاه برای بیماران خود انجام می دهد.

برای مشاهده نمونه کارهای دکتر حامد بصیرزاده می توانید به اینستاگرام ایشان مراجعه کنید.

نحوه-انجام-ایمپلنت-دیجیتال

در ادامه فرایند ایمپلنت دیجیتال پس از معاینه، نوبت به تصویر برداری از فک به کمک اشعه ایکس پانورامیک می رسد که نمایی سه بعدی از لثه، دندانها و استخوان فک ثبت می کند. پس از این تصویربرداری دیجیتال حتما باید از ساختار استخوان فک و دندان سی تی اسکن گرفته شود. حال پس از حصول نتایج اولیه جهت انجام جراحی برنامه ریزی با بیمار صورت می گیرد.

در جلسه دوم ابتدا ناحیه دندان و لثه ها توسط داروی بی حسی موضعی کاملا بی حس می گردد. بر اساس تصاویر و عکس ها، پزشک می داند تا چه اندازه نیاز به ایجاد شکاف و برش بر روی لثه را دارد. پس از وصل شدن ایمپلنت به لثه و دندان ها آنگاه کار شروع شده و پزشک فرایند نهایی را جهت عدم ایجاد عفونت و خونریزی با روش های جدید انجام می دهد. طی مدت زمان 10 الی 15 دقیقه فرایند ایمپلنت دیجیتال به طول می انجامد

نتیجه گیری

ایمپلنت دیجیتال به دندانپزشک کمک می کند تا با ساده تر شدن روش درمانی به بیمار کمک کند تا بدون درد فاحش و خونریزی زیاد عمل ترمیم و کاشت دندان را انجام دهد. زیبایی چهره و جلوه خوبی که از لبخند فرد به کمک انجام عمل ایمپلنت دیجیتال بر چهره او ایجاد می شود، حس خوشایندی است که قطعا علاوه بر افراد، دندانپزشک را نیز از کار خود راضی می نماید. البته باز هم پس از اتمام فرایند ایمپلنت دیجیتال فرد نیاز به مراقبت دارد و طبق دستور پزشک تا مدت زمان محدود اجازه جویدن و خوردن غذا به کمک ناحیه ایمپلنت شده را نخواهد داشت.

عکس دکتر

دکتر حامد بصیرزاده

دکتر حامد بصیرزاده ( متخصص دندانپزشکی) هستم. حدود 10 سال مشغول به فعالیت در حوزه دندانپزشکی هستم، که از این 10 سال حدود 3 سال سابقه فعالیت در کشور روسیه سفید را دارم. از سال 1395 نیز مشغول به فعالیت در زمینه درمانی و زیبایی دندانپزشکی هستم. ما در کلینیک خود با تکیه بر دانش روز دنیا و استفاده از تجهیزات مدرن و نوین آماده ی ارائه ی خدمات در همه زمینه ها اعم از زیبایی و درمانی می باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *